CALENDAR
BLOG
TIMELINE™
PICK A YEAR

CONTACT
..."Absolute seriousness is never without a dash of humor."
― Dietrich Bonhoeffer
HOME
Echt contact is natuurlijk alleen mogelijk als we elkaar ontmoeten. Dat kan! Er zijn plaatsen waar TIJD, RUIMTE en standuphistory.com samenkomen. Als de sterren gunstig staan vinden daar EVENTS plaats. Sommige EVENTS keren terug op de CALENDAR, enkele slechts op de TIMELINE™.

Plaatsen waar EVENTS zich vaak openbaren:

Aken
Bewaarplaats van de Heilige Doeken in de octogonale Paltskerk van Karel de Grote, pater Europae & gekend pseudo-heilige. Standuphistory is het nieuwe Orakel van de god Granus-Apollo, die zich hier bij de dampende thermale bronnen nog steeds veelvuldig openbaart.

Maastricht
De zogenaamde tweeherigheid van deze stad is de mystieke pendant van het wormgat zoals de Ziener Einstein reeds openbaarde. Standuphistory.com zal u deze korte weg door het universum tonen.

Luik
Cité ardente in het Maasdal. Vurige stede, verguisde stad van vergankelijkheid en wedergeboorte. Voor wie de tekenen des tijds verstaat (en standuphistory.com helpt daar graag bij), dichter bij een werkelijk begrip van de TIMELINE™ komt u niet!


Hilbert de Wal
Hoofdstraat 69
6281 BC  Mechelen - NL

standuphistory.com is een initiatief van via-cultura.nl en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Sittard onder 54802865